Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Chakradance

ShamanismPosted by Fylgja Sun, May 14, 2017 18:04:54
Just nu går jag en kurs i Chakradance, som skapats av Natalie Southgate i Australien. I denna e-kurs möts 50 personer med andligt intresse från hela världen (varav jag är den enda från Sverige) i en Facebookgrupp och gör samma övningar och delar våra upplevelser med varandra. Ett riktigt lyft!

Chakradance är en slags spontandans, till specifik chakra-resonansmusik, med syfte att läka, frigöra gamla, fasta, känslomässiga "blockeringar" och justera ditt energisystem.
Det finns inget rätt eller fel sätt att dansa Chakradance. Det är en inre resa där varje chakra undersöks genom dans till specifik musik, guidad meditation och din egen fria, improviserade dans med dina ögon slutna. Man kan se inre bilder under dansen, få insikter eller uppleva känslor. Chakradans kan leda oss i kontakt med vårt heliga inre själv och att återknyta kontakten med själen.

Jag känner mig glad och upprymd. Det här är ett bra komplement till de övriga danser jag praktiserar för en god hälsa och välbefinnande.

smiley  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.