Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Nytt år och nya möjligheter

ShamanismPosted by Fylgja Fri, January 08, 2016 09:55:34

Det är nytt år! 2016! Hur gick det till? smiley

2015 gick snabbt och det är nog inte så konstigt att min upplevelse är sådan, med tanke på att jag bor och jobbar i två olika kommuner. Ja, t.o.m. olika landskap. Veckorna blir liksom halva.

2015 var ett jättebra år för mig och jag hoppas att 2016 fortsätter i samma anda. Nu vill jag också ha lite mer tid att ägna mig åt min firma, för det har jag inte hunnit med och det känns verkligen som en brist.

Jag förkovrade dock mig själv och det var inom det shamanska området. I oktober åkte jag till Skåne och träffade likasinnade. Förutom att jag lärde mig nya saker och befäste gamla, jobbade vi med varandra och helanden skapades i oss.

Det är härligt att ha verktyg som fungerar när man vill skapa ett bättre liv för en själv och andra. Det shamanska arbetet är ingen "quick fix", men det är en grundlig metod som är utprovad under tusentals år. Vi behöver justera för att matcha nutid, men det är en väl beprövad "metod". Snacka om referenser!

Jag kommer att fortsätta att ha distansfömedling av Soul Body fusion på tisdagar kl.22 och om du vill veta mer om det och se när det sker, kan du gilla min facebooksida: Fylgjans aktiviteter

Något annat som också betytt mycket för mitt välmående är EFT. Det kan du också läsa om på facebooksidan, eller på min hemsida (länk uppe till höger).

Om du vill prova på EFT och kan engelska, kan du gå in på den här sidan och följa Nick Ortners guidade "tapping".

http://www.thetappingsolution.com/blog/if-part-of-you-feels-broken/

Med detta vill jag önska dig god fortsättning på det nya året och en förhoppning om att vi ses på något sätt, i något sammanhang. smiley

/Lie

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.