Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Shamanism

ShamanismPosted by Fylgja Mon, October 19, 2015 22:08:59

Den andliga dimensionen i mig är en lång historia. Lite avbrott var det i de senare tonåren och som ung vuxen då jag försökte vara ateist, men man kan inte vara ateist om man är kallad. Jag provade på lite olika saker under 90-talet och ganska snart insåg jag att healing var något som kändes riktigt. Att göra något för någon annan är en kärleksfull handling och det föder goda cirklar.

2004 slog jag in på den shamanska vägen på riktigt och det har nu gått 11 år. Shamansk botekonst är något som känns särskilt rätt för mig, för att det är omfattande helanden som görs. Inte en lättvindig Quick fix, utan ett grundligt arbete tillsammans med andevärlden. Rejält och grundligt. Det tar tid.

De senaste 2 åren har jag haft lite paus. Händelser i mitt privatliv gjorde att jag bestämde mig för att ta det lugnt och leva ett jordat vardagsliv tillsammans med nära och kära. Det kan vara bra att ta paus ibland och inte minst när marken har varit i gungning.

Nu är pausen över: I helgen var jag på träff/kurs i Skåne och "aktiverade" mig igen. Tränade på tekniker och var med och gjorde helanden för oss som var där och andra som inte var där, men som hade skickat med deltagarna önskemål. 16 personer med en arsenal andehjälpare, jobbade på lördagskvällen för att helanden skulle bli gjorda. Nu hoppas vi på att det går vägen. Somt går fort, somt måste få tid på sig.

Det känns bra att vara igång igen. Bra för att jag mår bra av att få jobba på det här viset och bra för att jag knutit fler fina kontakter.

Vill du veta mer om mig och shamanism?

Kika in på: http://fylgja.net/om.html

.

.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.