Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

En sista hälsning...

LivetPosted by Fylgja Wed, July 15, 2015 14:49:27

Vi kände inte varandra så där jätteväl, men hon fanns i min sfär. Vi träffades några gånger per år. Födelsedagar, jul o.s.v. Vi blev släkt via de våra. Hon fick en plats i mina tankar. Hon sa att hon läste min blogg.

Så kom cancerbeskedet. En chock för alla och då... fr.o.m.. då fanns hon med mig i mitt hjärta. För hennes, hennes man och för våra barn och barnbarns skull. Hon var alltid med i mina tisdagsskick med SoulBodyFusion. Jag hoppades mitt engagemang lindrade. Att skicken gjorde att hon kunde känna sig tryggare i sin kamp mot cancern. Jag fick någon hälsning ibland.

Nu är kampen över. Hennes smärta är slut. Hon har fått frid. Jag skickade ett sista SoulBodyFusion-skick. Till hennes själ, som en kärlekshandling på vägen. Det var det mest sällsamma skick jag har varit med om. Energin studsade... Det har jag aldrig känt förut.

Igår kom hon förbi mig. Personifierad i en studsande energi. Hon tackade mig för alla skicken, gav mig en kram och hon visade att hon var glad och lycklig. Lycklig för att slutet ändå blev bra. Hennes kropp har gett upp, men hennes själv lever vidare med oss.

Tårarna rinner en skvätt. Varför gråter jag? Jag borde vara glad jag med, när jag fått ett sånt fint besked.... men jag är människa och jag hade gärna lärt känna henne mer. Klart man önskar att hennes barnbarn fått rå om henne lite längre, men när smärtan är svår lämnar man sina egna önskningar där hän och tänker på den som lider.

Jag är glad att hon slipper lida mer. Jag vet och hon har också visat: Hon är med oss ändå.

Så jag torkar mina tårar och ler...
Vi ses!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.