Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Gott 2015

LivetPosted by Fylgja Wed, December 31, 2014 09:41:46

Idag är det sista dagen på 2014. Jag ser tillbaka på mitt år och ser ett fantastiskt år på många sätt. Samtidigt har det varit rätt ansträngande, men jag har lyckats balansera rätt och kliver över till 2015, med både den kroppsliga och mentala hälsan i behåll.

Det här var året då jag fick möjligheten att göra "Må-bra-måleri" med barn i strukturerad form - med många barn - och det är en fantastisk upplevelse. Det är alltid en fin upplevelse att vara med i människors processer, men med barn blir de så tydliga. Tre målningspass och en tjej har släppt all sin prestationsångest och prudentlighet och börjar ta ut svängarna och slänger penslarna till förmån, för sina fingrar. Wow, det var stort! Ja... att vara med i människors processer är stort...

...

När man har mycket om sig, är det viktigt att göra rätt prioriteringar. Det är DET mycket handlar om och ska man göra rätt prioriteringar så behöver hjärnan ha kontakt med hjärtat: att KÄNNA - inte bara tänka. Och: naturligtvis ta vara på sina erfarenheter. Har det blivit för mycket stress av ett sätt att hantera saker, då är risken stor att det blir så igen.

Tre olika sorters jobb i två kommuner + egen firma. Det kräver ju prioritering, eller hur?! Så i mitt bejakande över att få jobba med drömjobbet i en annan kommun, en del av min tid, har jag låtit firman stå tillbaka. Min intention är dock att ha Må-bra-måleri i någon form i början av våren. Om det blir en helgkurs eller i studiecirkelform vet jag inte än.

Vad jag däremot vet, är att jag som vanligt kommer jag att ha gruppdistansskick med Soul Body Fusion® på tisdagar kl. 21-21:20 och om man vill vara med där, kan man anmäla sig via min Facebooksida Fylgjans aktiviteter , när jag lagt ut ett evenemang.

...

Rätt prioriteringar, KÄNNA vad som rätt och att ta sig an livets utmaningar på stadiga fötter, utan att stressa upp sig.

Det är mitt "stalltips"! smiley

Så med det önskar jag dig ett Gott 2015!

(Foto CC R. Nial Bradshaw)  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.