Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Attraktion...

LivetPosted by Fylgja Fri, August 29, 2014 13:38:51
Attraktionskraften och Rhonda Byrnes The secret har vi ju hört talas om... Affirmationer, medveten närvaro, att bekräfta sina drömmar och att även manifestera dem. Så brukar man också säga att man ska vara noga med vad man önskar sig, för det kan slå in.

Ja... Jag har just varit med om, att min fokusering på vad som är allra viktigast för mig... mina drömmar om hur det kan gestalta sig... och min manifestering i och med att jag uttalat det högt för andra, har gett resultat. Jag har inte uttalat några detaljer - märk väl - utan mer önskat en trevlig och praktisk lösning.

Jag som flyttat ut till landsbygden, men fortfarande jobbar kvar i stan och veckopendlar, jag önskade mig ett jobb på den ort jag nu bor på... bara en dag i veckan, så att jag skulle få in en fot. Få in en fot och successivt flytta över mitt liv helt och hållet. Jag sökte också två jobb, som var rätt nära, men inte precis vad jag önskat mig, men det kändes inte rätt och jag fick dem inte heller. Sedan sökte jag inget mer. Jag vilade i drömmen.

Nu, som en blixt från klar himmel, har jag erbjudits ett långt vikariat. Inget jag sökt, utan något som kommit till mig. Det gäller inte en, utan två dagar i veckan på orten där jag bor, i ett jobb som jag hemskt gärna vill jobba med - drömjobbet kan man säga - men som jag aldrig trodde skulle komma ifråga.

En stund trodde jag att jag hade drömt alltihop, men det har jag inte. Det är på riktigt; Jag var där idag.

Tidigare i mitt liv följde jag inte mitt hjärta. Jag gjorde det mesta för andras skull och jag negligerade mina behov... men framför allt; jag drömde inte och jag önskade inte. Jag har övat och blivit riktigt bra på det... eller hur! smiley

Gör det!
Fantisera, dröm och önska!
För det kan slå in!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.