Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Balans

Soul Body Fusion®Posted by Fylgja Sun, June 03, 2012 22:03:52

Det är väldigt intressant att vara i långvarig, långsamt tillfrisknande. Mycket intressant!

Jag läste något jag skrev, för 9 månader sedan och jag skrev då, att jag hade blivit vanlig igen. Den känslan hade jag jag utifrån statusen i hjärnan. Det hade läkt, det där som hade "gått sönder"... och jag kände att jag var med på allting. Allt utom huvudräkning då, men det klarar man sig ju utan. Jo, jag hade blivit vanlig. Så märker jag, att jag kommer igen, på ett helt annat sätt, som jag inte alls hade förväntat mig. Eller hoppats på. Eller alls TÄNKT PÅ... och det handlar om personligheten.

Nu är jag mycket mer... ifylld... kan man säga så? Det här handlar inte om hjärnstress, eller ångest... det handlar inte heller om självkänsla och självförtroende... Det handlar om att på ett helt annat sätt, att vara HEL. Att på ett helt naturligt sätt ta för sig, kommunicera och ta mig själv för given. Och jag fattar inte hur det kommer sig, att den här utvecklingen satte fart det senaste halvåret, men det är helt fantastiskt.

Så här bra, har jag aldrig mått i hela mitt liv och jag känner mig som rakt igenom, jag. Alltså, jag var inte ens medveten om att det fattades någon komponent i maskineriet, men tydligen?! Mycket intressant, är det!

Ska jag analysera - vilket jag i och för sig, sällan gör nu för tiden - kan jag tänka mig, att processen i att kunna delta igen, har stärkt mig. Och vetskapen om hur det är, att vara "på botten", gör ju att jag njuter mer än andra "oväggade/osjuka", av att vara vanlig och det i sig, ger ökad stabilitet.

När man har varit riktigt dålig i skallen och gjort bort sig, offentligt - ja det blir ju så om man har ett offentligt jobb, där många kan se, toket man gör - då har man verkligen gjort det, som många är rädda för. Vad finns mer att förlora? Allt jag gör nu för tiden, är bättre... redigare... än de senaste 10 åren och förväntningarna på mig, är rätt låga. Då blir ju konsekvensen, att jag lyckas hela tiden.

Jag njuter i nuet. Tittar på, samtidigt som jag upplever... Nu.

...

Men... min vän Åsa, hon sa när hon läste det här:

Det är SoulBodyFusion! Det du beskriver, är precis hur andra har beskrivit förändringen, efter att ha fått SBF.

Under hösten tog jag emot en serie distansskick med SBF och när jag tänker efter... så är det efter dem, som den här fördjupningen i mitt helande, har kommit.

smiley

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ingela Wed, June 06, 2012 21:07:05

Du skriver så bra om att vara i långvarigt och långsamt tillfrisknande - så härligt om många människor skulle tänka så eller få tid att tänka så. Att låta kropp och själ få läka i egen takt. I den här stressade tillvaron vet man kanske inte heller vad som är ens egen takt. Om man blir sjuk tänker man att man måste skynda sig att bli frisk "för annars blir allt man håller på med eftersatt", vilket bidrar till att man blir sämre och sämre på sikt. Och din beskrivning av att känna sig ifylld, accepterande och levande ger en lovande tilltro till att allt bara kan bli bättre, om man låter saker ha sin tid. kram ingela