Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Skeptiker

Hands-on healingPosted by Fylgja Sat, May 26, 2012 09:39:45

Det är alltid roligt när skeptiker får upplevelser av healing. När jag som nu senast, jobbat med att skicka distanshealing till en person och företrädesvis jobbade på axlarna, så frågade hon vad jag gjorde: Det värkte till så i armarna, men sedan blev det bättre. En annan gång jobbade jag mest på ryggslut och höfter, varpå hon replikerar; Det var då konstigt, för jag blev kokhet i både bäcken och fötter.

Jag kan inte förklara och förstår om man är skeptisk, men erfarenheten säger mig att det funkar. Så jag gör... och den som får, får tro eller ej, men ofta kommer det någon feed back på att misstron rubbats en aning.

En person som absolut inte trodde, provade fysisk handpåläggning och blev bättre i ryggen, än vad hon någonsin blivit med sjukgymnast. På köpet stannade hennes ett halvt år långa hormonella blödning upp. Ändå trodde hon inte, utan sa: Vad konstigt att jag känner mig bättre i ryggen... När blödningen så småningom återkom, sa jag: Du vet vart du kan få lindring, men hon valde något annat istället.

Så plötsligt en dag, ett år senare, kom hon till mig; Nu behöver jag healing. Jag är så orolig inombords. Hon fick sig en behandling och när den var klar, tittade hon på mig med tårar i ögonvrån: Nu tror jag, sa hon. Nu tror jag, för det känns som en sten har lyfts från mitt bröst… men jag är ju inte sån, att jag tror. Jag gillar inte religiositeten, den har jag fått nog av.

Religiositeten, kan du lämna där hän, men du kan alltid tro, svarade jag och hon gav mig en kram.

Jag förstår, att det är svårt att förstå och jag vände själv ryggen till detta i många år och sa mig vara ateist och realist, men … varför inte bara överlämna sig och go with the flow? Det gör inte lika ont då. I know...

.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.