Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Magi…

KreativiteterPosted by Fylgja Sat, July 29, 2017 21:07:41

Har du märkt att talen talar till dig? Jag tänker på alla gånger man råkar titta på klockan och den är 11:11, 19:19 eller 22:22. Under hela våren och fortfarande regnar det såna tal över mig.

Det finns en hel del att läsa om detta på nätet. Somliga säger att det är änglatal, andra att det är universum som kallar, vill ha vår uppmärksamhet etc. men det finns också de som tittar på vad de specifika talen betyder. 22:22 har varit extremt vanligt under min vår och jag har inte tänkt så mycket på just 2:orna, utan mer sett det som universums budskap; att jag ska fortsätta jobba på. En slags bekräftelse på att jag är på rätt väg.

Av en slump hittade jag en internetsida där det står om 222: ”Omvandla dina idéer till verklighet. Fullfölj utan tvekan”. Just det. Spot on!

Det är mycket som har blivit mer tydligt under våren. Det handlar om att bejaka mig själv mer och leva mina intressen. Det är lätt att ställa upp för mycket på andra och glömma sig själv. Det är också lätt att negligera sina resultat. Inte så att jag förringar dem, men om man nästan aldrig får någon respons, har man ju inget utanför sig själv att relatera till. Man gnetar på och blir nöjd, men that’s it.


Jag bestämde mig i juni för att delta i en samlingsutställning under några veckor i sommar. Jag har inte hunnit måla något nytt, så jag plockade ihop några grafiska blad och åkte iväg till ett galleri för att rama in dem. Det som hände där, går inte att beskriva, men det var en positiv respons som hette duga och galleriet köpte 12 tryck av mig. Jag blev häpen och glad. Inte minst blev det en spark i arslet. Att fortsätta… inte fortsätta gneta… utan fortsätta i lust och jag känner att det är dags att ställa i ordning för måleri.


När man får en sån där kraftfull respons, då undrar man ju varför man annars bemöts med tystnad. Det kommer jag nog aldrig att få veta, men det kan hända att jag umgås med fel människor? Jag tänker också att det är tur att jag inte är beroende av att få beröm för att prestera. Jag är glad att jag är vän med mig själv. Det ligger en sorts magi i det också.

Jag hade också några magiska möten under semestern. Mest troligt kommer jag aldrig att träffa dessa personer någon fler gång, men jag bevarar mötet med var och en, i mitt hjärta.

Nåväl. Jag fortsätter få magiska tal i displayen på min telefon och jag fortsätter bejaka det jag tycker om. Jag har tankat magiskt vackra naturvyer och njutit av andras konst på semestern. Och det är inte bara så att jag inte är beroende av beröm från andra, jag är inte beroende av varmt väder heller. Kan det bli bättre än så, en sommar som denna? smiley


Magisk fortsättning på sommaren, önskar jag dig! smiley


  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post97