Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Gott nytt 2017

LivetPosted by Fylgja Thu, December 29, 2016 18:11:59

Tiden går fort när man har roligt, heter det. Jag tycker att tiden går fort, i alla lägen.

Ännu ett år har passerat och också detta år har haft med sig både glädje och sorg. 2016.

Livet blir inte alltid som man vill allra mest och ibland blir det bli riktigt knepigt. Det har det här året funnits stunder då jag varit beredd att ge upp, men ändå kämpat på. Det är man oftast glad för efteråt. Det blir bra till slut, men oj… jag säger bara … oj!

Jag har nog trott att de flesta svårigheter på det personliga planet sker när man är ung, innan man har erfarenhet och verktyg att hantera saker. Det är en sanning med en viss modifikation. Även om man ÄR mer rutinerad som människa, så uppenbarar sig faktiskt nya berg att bestiga, nya svackor att komma ur även på det personliga planet, hela tiden. Fastän jag är medelålders har jag i höst kämpat på med existentiella frågor som handlar om vem jag är, vad jag kan och om min verklighet är sann eller illusion. Jag tror jag fick grepp om sakerna. Nej, jag FICK grepp om det hela. Det var inte så konstigt egentligen, men när man möter något annat än man är van vid… när man möter ovilja och motstånd, där det inte borde finnas… då tappar man koncepterna. Eller jag... JAG tappade koncepterna.


Tack till mina vänner, som hjälper mig att både se mig själv och ger stöd när jag behöver det. Många stora kramar till er! smiley Lite tilltufsad och bränd i vingspetsarna flyger jag nu ut i 2017 och prövar lite nytt och önskar:


...

  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post94