Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Verktyg

LivetPosted by Fylgja Sun, October 27, 2013 19:16:19
Vi var på seans med Ma Stjärnliden i fredags. Jag hade fått för mig att maken skulle få ett meddelande... och det fick han. När man sitter så där i grupp är ju oddsen inte så höga för att just man själv ska få ett meddelande, men det var likadant när jag drog med mamma på stor seans med Christel Lindh. Då fick min mamma besked. Själv får jag aldrig några besked, men ... jag har ju egna kanaler.
"Verktyg... det är många verktyg... och det är mycket att göra; i taket, på golvet, det är lister och oj, det är så mycket... och verktygen ska man sköta om... slipa när de blir slöa... men ni har en lång rad av hantverkare i er förfäder på båda sidor och dom är jätteglada att ni håller på... "

Sanningen är att vi övertagit min pappas alla verktyg, då han nu är så gammal att han inte behöver dem längre. Många verktyg är det! Och mycket är det att göra i vårt hus... det är tak och golv... och lister.

"Vad gör ni vedboden. Har ni vedbod? Jaha ja... vad gör ni där då?"
Fnitter... Svaret är INGENTING och vi skrattade lite skämmigt.
"Det är bra med en vedbod och där ska ni göra ved."

Det här med veden... en full vedbod med för torr alved. Det är ingen hit... papperstorr rykande alved... Det är mycket vi behöver ta tag i och vi har nog varit lite sega. Det har sina orsaker, men nu kanske vi ska sätta fart... och vi har ju verktyg...

Jo, jag fick faktiskt ett eget besked. Jag skulle gå och få hjälp för ryggen och det är något en kompis också har påpekat i healingskick. Tror det sitter i ryggen... Jag är ju en sån som drar på saker. År ut och år in... och medan jag drar på't får jag fler problem, som extra krämpor. Just nu är inte ryggen värst, men det problemen är äldst. Till veckan ska jag ta tag i det jag skjutit på.

Det var väl det som var beskedet: Ta tag i saker, för det finns verktyg smiley  • Comments(1)//blogg.fylgja.net/#post68