Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®Posted by Fylgja Sun, January 13, 2013 19:50:47

Under hösten har jag lärt mig en ny metod för helande. En metod som hjälpt mig enormt mycket, när jag tagit emot upprepade distansskick, förra hösten. Jag kan säga, att den här metoden har - jämte shamansk soul retrieval - haft en stor betydelse för mitt tillfrisknande:

Soul Body Fusion® heter den och är för mig som behandlare, ett mycket bra komplement till de andra healingmetoder, som jag använder. Tre omgångar med vanlig hands-on och så några SBF som "befästare"... så jobbar jag ofta just nu.

*****

Ungefär så här skriver Jonette Crowley på sin hemsida:

Känner du ibland att din kropp och själ inte är i fas?

Känner du dig ojordad eller inte helt närvarande?

Vet du att du bör ha mer energi och vitalitet, men har svårt att komma åt det?

Din själ är din anslutning till den universella källan. När kropp och själ är felinriktade kan du inte vara den gudomliga människa du är tänkt att vara. Många av oss upplever en bristande harmoni. Kanske vi snubblar fram i livet utan tillgång till andens fulla kraft och utan hel närvaro i våra själar.

Livets trauman, olyckor och besvikelser kan orsaka att kroppens energifrekvenser inte är i fas.

Soul Body Fusion® är en enkel, snabb och ofarlig process som återetablerar harmonin på cellnivå, så att kroppen kan rymma så mycket ljus som möjligt.

Kan du föreställa dig hur det kommer att kännas, när din själ kropp och kropp är helt förenade, som de är avsedda att vara?

http://www.soulbodyfusion.com/index.html


Svensk sida: http://www.soulbodyfusionsverige.se/

* * * * *

Vill du också lära dig den här metoden? Då har du chansen i vår, då jag upplåter mitt hem för en kurs hemma hos mig i Jämtland, den 11/5 2013. Det är min goda vän, healer och SBF-lärare Åsa Roos, som håller i kursen.

Om du är intresserad kan du skicka mail till mig eller Åsa så får du veta mer. Observera, att det är ett begränsat antal platser.

Åsa: ausa.roos (snabela) gmail.com

Lie: epost (snabela) fylgja.net


.

  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post51