Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Feed back

LivetPosted by Fylgja Fri, April 15, 2011 18:25:28

Plötsligt märkte jag att jag gillade och mådde bra, av den positiva feed back, som jag fått av min chef. Så förvånad jag blev. Det var nåt nytt. Och jag som jobbat med att släppa egot… och så gillar jag beröm… kändes lite konstigt. Hur kom det sig, helt plötsligt?

Så kom jag i samspråk med en nära vän, som upplevt samma sak och dessutom fått kritik av en bekant, som menade att denne stod över beröm. Nog hade han kommit längre än så.

När jag kom hem, vandrade tankarna och jag tänkt på ”min glans dagar”. Inte brydde jag mig om hur någon värderade mina insatser – jag visste ju själv att jag gjorde bra ifrån mig. Och vad dom tyckte om mig som person.. men herre gud, det förstod jag väl att alla inte älskar alla, här i världen. Who cares?

Varför mådde jag så bra nu? Varför kändes det SÅ upplyftande och kul, som aldrig någonsin. Så himla stort var det väl inte? Så insåg jag... att mina senaste 12 år, som utbrändhetsskadad med perioder av kognitiva problem, som kraftiga koncentrationssvårigheter, lässvårigheter och problem med att tolka intryck… samt allt annat som fått en att känna sig som dum och inkompetent. Jag har verkligen krälat, längst ner. Klart att det känns roligt när man får feed back på… TILLFRISKNANDE!

Jag har verkligen jobbat med att släppa egot och att inte värdera mina göranden. Jag ÄR. Det finns en större plan för oss alla och jag följer med flödet. Det har varit bra att kräla i stoftet, det gör mig till en bättre människa. Men som en bekant sa: Men du, vi är väl inga gudar – vi är ju människor. Och så är det.

Och så enkelt var det. Jag njuter och spinner som en katt av att komma tillbaka till ett fullvärdigt liv. Klart jag ska njuta! Kurrrrrrrrr!

  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post3