Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Jag följer mitt hjärta

LivetPosted by Fylgja Sat, April 28, 2012 10:13:57

En shamansk behandling, en fredag kväll. Kan man göra bättre saker, en fredagskväll?

Nej, inte lägger jag vanligtvis mina behandlingar på fredags- och lördagskvällar, men ibland passar det både mig och klienten bäst. Denna gång var det en mycket god vän, som behövde en soul retrieval och jag hoppas själsbitarna kan och får acklimatisera sig bra, under det kommande året.

Just nu, behövde jag en påminnelse om vad som är viktigt i livet. För mig.

Det passade ypperligt, att göra detta arbete, just igår kväll.

Då och då, kommer det intressanta tjänster att söka hos min arbetsgivare. Intressanta och rätt krävande jobb. Varje gång blir jag sugen att söka dem. Och varje gång som jag känt efter och kommit i kontakt med vad som är viktigt i livet - i mitt liv - så kommer jag fram till, att jag inte ska söka.

Jag är på en trevlig arbetsplats, med underbara människor, men jag känner mig understimulerad. Jag har arbetsuppgifter under min kapacitet och förmåga och det gör mig stundom stressad. Inombords. Då letar jag efter lediga tjänster att söka, men sanningen är, att jag ska utveckla min egen business. När ska det gå in ordentligt i min hjärna?

Förra helgen var jag på Alternativmässa. Jag hade inget syfte, mer än att kika på utbudet och umgås med min väninna. Hon bestämde sig för en manikyr och jag hastade iväg för att se om den var ledigt hos massören, som erbjöd 15 minuters sittande massage, för en hundring.

Det var en skön massage och hon frågade om mina besvär. Jag berättade att jag blivit mycket bättre, trots att förslitningen i nacken är permanent. Vad har du gjort för behandlingar då, undrade hon och då berättade jag att jag dels gjort andra val i livet (stressreducerat) och att jag gett mig själv enormt mycket healing.

Jobbar du med healing? Varför är du inte med här då???!!! Utbrast hon.

Ja… varför var jag inte med där då?

Kanske det är dags att ”komma ut” nu?

När jag kom hem, insåg jag, att vi pratat så mycket, att jag glömt att betala. Jag ringde henne dagen därpå och erkände. Hon sa; Blev det så, då skulle det vara så. Jag å min sida, tror att det absolut var meningen, att jag skulle träffa henne, ta hennes kort… få en kontakt. Nätverkande.

Nu ska jag låta bli att söka de där intressanta tjänsterna…

Nu ska jag bara vara lugn och låta allt utveckla sig i den riktning, som jag valt.

Vad var det nu igen...?

Shamansk botekonst... Healing... Måla... Skriva bok... och Bildterapi!


Påminn mig gärna, om jag tappar styrfart igen.

.

Oljemålning

  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post28