Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Distanshealing

Hands-on healingPosted by Fylgja Tue, January 24, 2012 18:39:47
Funkar distanshealing, frågar en del? Jo, visst det gör det.

En del är skeptiska och undrar hur det i all sin dar, kan gå till, men en god vän formulerade sig bra; Tror du på mobiltelefonkontakt? Varför inte tro på distanshealingkontakt?


När jag skickar distanshealing till mina vänner, tänker jag intensivt på dem och frammanar bilden av deras ansikte inför mina slutna ögon. Sedan gör jag lite olika. Ibland bara fokuserar jag personen i mina kupade händer och skickar energi och kärlek till hela personen, men ibland jobbar jag som på en fysisk kropp. Jag tänker mig då att personen sitter framför mig och jag lägger mina händer, på den kroppsdel som behöver påfyllning.


Jag skickar aldrig healing till någon som inte bett om det. Att göra det utan lov, tycker jag är respektlöst och ego. Jag avtalar tid med mina vänner och ber dem lägga sig ner, slappna av och ta emot. Ibland känner de värme och pirrningar. Ibland kan det kännas som energivågor. Ibland kan de få yrsel. Därför är det bra att ligga ner.. och veta om vad som händer.


Härom dagen kände min syster för första gången av, att jag jobbade på hennes tänkta kropp. Hon hade fallit och sträckt sin halsmuskel och bad om ett skick. Jag blev alldeles varm om skuldrorna, fastän du jobbade på halsen, sa hon... men sanningen var att jag intuitivt förstod att skuldrorna behövde sin beskärda del och hade uppehållit mig en stor del av tiden, på just skuldrorna.Jag har en vän, som jag byter distanshealing med. Hon bor i en annan stad och vi skickar till varandra omväxlande, varannan kväll. Det är så lyxigt att veta, att det ikväll är "ta-emot-kväll". Då lägger jag mig ner under filten och bara myser. Det är ren lyx och jag blir varm och kärleksfylld.


Ibland kommer det andliga budskap, men långt ifrån alltid. Härom veckan kom en blå ljuskropp till mig, med ett besked till min vän. I samma stund, hade hon på sitt håll sett en blå boll, sväva i ögonvrån. Beskedet som kom till mig att förmedla... om det visste jag inget, men... det var ett klockrent budskap... och jag tycker det är så fantastiskt! Vi har skydd och stöd att tillgå, bara vi öppnar upp för möjligheten.


Livets alla dimensioner...

Det är fantastiskt och gör mig lycklig!  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post21