Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®Posted by Fylgja Sun, January 13, 2013 19:50:47

Under hösten har jag lärt mig en ny metod för helande. En metod som hjälpt mig enormt mycket, när jag tagit emot upprepade distansskick, förra hösten. Jag kan säga, att den här metoden har - jämte shamansk soul retrieval - haft en stor betydelse för mitt tillfrisknande:

Soul Body Fusion® heter den och är för mig som behandlare, ett mycket bra komplement till de andra healingmetoder, som jag använder. Tre omgångar med vanlig hands-on och så några SBF som "befästare"... så jobbar jag ofta just nu.

*****

Ungefär så här skriver Jonette Crowley på sin hemsida:

Känner du ibland att din kropp och själ inte är i fas?

Känner du dig ojordad eller inte helt närvarande?

Vet du att du bör ha mer energi och vitalitet, men har svårt att komma åt det?

Din själ är din anslutning till den universella källan. När kropp och själ är felinriktade kan du inte vara den gudomliga människa du är tänkt att vara. Många av oss upplever en bristande harmoni. Kanske vi snubblar fram i livet utan tillgång till andens fulla kraft och utan hel närvaro i våra själar.

Livets trauman, olyckor och besvikelser kan orsaka att kroppens energifrekvenser inte är i fas.

Soul Body Fusion® är en enkel, snabb och ofarlig process som återetablerar harmonin på cellnivå, så att kroppen kan rymma så mycket ljus som möjligt.

Kan du föreställa dig hur det kommer att kännas, när din själ kropp och kropp är helt förenade, som de är avsedda att vara?

http://www.soulbodyfusion.com/index.html


Svensk sida: http://www.soulbodyfusionsverige.se/

* * * * *

Vill du också lära dig den här metoden? Då har du chansen i vår, då jag upplåter mitt hem för en kurs hemma hos mig i Jämtland, den 11/5 2013. Det är min goda vän, healer och SBF-lärare Åsa Roos, som håller i kursen.

Om du är intresserad kan du skicka mail till mig eller Åsa så får du veta mer. Observera, att det är ett begränsat antal platser.

Åsa: ausa.roos (snabela) gmail.com

Lie: epost (snabela) fylgja.net


.

  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post51

Balans

Soul Body Fusion®Posted by Fylgja Sun, June 03, 2012 22:03:52

Det är väldigt intressant att vara i långvarig, långsamt tillfrisknande. Mycket intressant!

Jag läste något jag skrev, för 9 månader sedan och jag skrev då, att jag hade blivit vanlig igen. Den känslan hade jag jag utifrån statusen i hjärnan. Det hade läkt, det där som hade "gått sönder"... och jag kände att jag var med på allting. Allt utom huvudräkning då, men det klarar man sig ju utan. Jo, jag hade blivit vanlig. Så märker jag, att jag kommer igen, på ett helt annat sätt, som jag inte alls hade förväntat mig. Eller hoppats på. Eller alls TÄNKT PÅ... och det handlar om personligheten.

Nu är jag mycket mer... ifylld... kan man säga så? Det här handlar inte om hjärnstress, eller ångest... det handlar inte heller om självkänsla och självförtroende... Det handlar om att på ett helt annat sätt, att vara HEL. Att på ett helt naturligt sätt ta för sig, kommunicera och ta mig själv för given. Och jag fattar inte hur det kommer sig, att den här utvecklingen satte fart det senaste halvåret, men det är helt fantastiskt.

Så här bra, har jag aldrig mått i hela mitt liv och jag känner mig som rakt igenom, jag. Alltså, jag var inte ens medveten om att det fattades någon komponent i maskineriet, men tydligen?! Mycket intressant, är det!

Ska jag analysera - vilket jag i och för sig, sällan gör nu för tiden - kan jag tänka mig, att processen i att kunna delta igen, har stärkt mig. Och vetskapen om hur det är, att vara "på botten", gör ju att jag njuter mer än andra "oväggade/osjuka", av att vara vanlig och det i sig, ger ökad stabilitet.

När man har varit riktigt dålig i skallen och gjort bort sig, offentligt - ja det blir ju så om man har ett offentligt jobb, där många kan se, toket man gör - då har man verkligen gjort det, som många är rädda för. Vad finns mer att förlora? Allt jag gör nu för tiden, är bättre... redigare... än de senaste 10 åren och förväntningarna på mig, är rätt låga. Då blir ju konsekvensen, att jag lyckas hela tiden.

Jag njuter i nuet. Tittar på, samtidigt som jag upplever... Nu.

...

Men... min vän Åsa, hon sa när hon läste det här:

Det är SoulBodyFusion! Det du beskriver, är precis hur andra har beskrivit förändringen, efter att ha fått SBF.

Under hösten tog jag emot en serie distansskick med SBF och när jag tänker efter... så är det efter dem, som den här fördjupningen i mitt helande, har kommit.

smiley

  • Comments(1)//blogg.fylgja.net/#post33