Fylgjans blogg

Fylgjans blogg

Om bloggen

Här samlar jag lite tankar.

Samband

Hands-on healingPosted by Fylgja Thu, September 06, 2012 07:14:04
Vi är många som redan tänker i de banorna:

Kroppsliga symptom kommer ofta från känslomässiga tankemönster, gamla djupt bevarade trauman eller bara ett långt liv av social anpassning, då kroppen till slut skriker ut din frustration.

Senaste veckobrevet från Quantum Touch

http://www.quantumtouch.com/ handlar just om det:

...

"All Healing is Self Healing" is our core philosophy at Quantum-Touch.

And while Quantum-Touch Level I and Level II is effective for many conditions, sometimes you may find that despite hours of energy healing, a condition is not improving. And sometimes despite even using other forms of alternative healing, changes to diet/lifestyle, or even western medicine, some conditions don't seem to change whatsoever...

So... What is going on? What keeps us from Healing?

Based on years of working with energy and disease and exploring alternative medicine, we have concluded that sometimes a condition manifests on the physical to show us our emotional issues that need healing.

Although Basic or Advanced Quantum-Touch can bring these emotional issues to the surface, sometimes we need a more direct technique to find and release the emotional cause of certain conditions.


Self Created Health addresses the question: "Why Don't People Heal?"

So... Imagine how this would affect you and your clients' lives to easily discover the emotional causation behind pain, physical discomfort and illness...

...

Ja, tänk om alla med krämpor, faktiskt var villiga att titta på sambanden i kroppen. Samband mellan tankar/minnen och kropp, men också maten i äter, materialen vi bär och rengöringsmedlen vi använder. Tänk om...?

Det var allt för idag smiley

  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post40

Skeptiker

Hands-on healingPosted by Fylgja Sat, May 26, 2012 09:39:45

Det är alltid roligt när skeptiker får upplevelser av healing. När jag som nu senast, jobbat med att skicka distanshealing till en person och företrädesvis jobbade på axlarna, så frågade hon vad jag gjorde: Det värkte till så i armarna, men sedan blev det bättre. En annan gång jobbade jag mest på ryggslut och höfter, varpå hon replikerar; Det var då konstigt, för jag blev kokhet i både bäcken och fötter.

Jag kan inte förklara och förstår om man är skeptisk, men erfarenheten säger mig att det funkar. Så jag gör... och den som får, får tro eller ej, men ofta kommer det någon feed back på att misstron rubbats en aning.

En person som absolut inte trodde, provade fysisk handpåläggning och blev bättre i ryggen, än vad hon någonsin blivit med sjukgymnast. På köpet stannade hennes ett halvt år långa hormonella blödning upp. Ändå trodde hon inte, utan sa: Vad konstigt att jag känner mig bättre i ryggen... När blödningen så småningom återkom, sa jag: Du vet vart du kan få lindring, men hon valde något annat istället.

Så plötsligt en dag, ett år senare, kom hon till mig; Nu behöver jag healing. Jag är så orolig inombords. Hon fick sig en behandling och när den var klar, tittade hon på mig med tårar i ögonvrån: Nu tror jag, sa hon. Nu tror jag, för det känns som en sten har lyfts från mitt bröst… men jag är ju inte sån, att jag tror. Jag gillar inte religiositeten, den har jag fått nog av.

Religiositeten, kan du lämna där hän, men du kan alltid tro, svarade jag och hon gav mig en kram.

Jag förstår, att det är svårt att förstå och jag vände själv ryggen till detta i många år och sa mig vara ateist och realist, men … varför inte bara överlämna sig och go with the flow? Det gör inte lika ont då. I know...

.

  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post32

Distanshealing

Hands-on healingPosted by Fylgja Tue, January 24, 2012 18:39:47
Funkar distanshealing, frågar en del? Jo, visst det gör det.

En del är skeptiska och undrar hur det i all sin dar, kan gå till, men en god vän formulerade sig bra; Tror du på mobiltelefonkontakt? Varför inte tro på distanshealingkontakt?


När jag skickar distanshealing till mina vänner, tänker jag intensivt på dem och frammanar bilden av deras ansikte inför mina slutna ögon. Sedan gör jag lite olika. Ibland bara fokuserar jag personen i mina kupade händer och skickar energi och kärlek till hela personen, men ibland jobbar jag som på en fysisk kropp. Jag tänker mig då att personen sitter framför mig och jag lägger mina händer, på den kroppsdel som behöver påfyllning.


Jag skickar aldrig healing till någon som inte bett om det. Att göra det utan lov, tycker jag är respektlöst och ego. Jag avtalar tid med mina vänner och ber dem lägga sig ner, slappna av och ta emot. Ibland känner de värme och pirrningar. Ibland kan det kännas som energivågor. Ibland kan de få yrsel. Därför är det bra att ligga ner.. och veta om vad som händer.


Härom dagen kände min syster för första gången av, att jag jobbade på hennes tänkta kropp. Hon hade fallit och sträckt sin halsmuskel och bad om ett skick. Jag blev alldeles varm om skuldrorna, fastän du jobbade på halsen, sa hon... men sanningen var att jag intuitivt förstod att skuldrorna behövde sin beskärda del och hade uppehållit mig en stor del av tiden, på just skuldrorna.Jag har en vän, som jag byter distanshealing med. Hon bor i en annan stad och vi skickar till varandra omväxlande, varannan kväll. Det är så lyxigt att veta, att det ikväll är "ta-emot-kväll". Då lägger jag mig ner under filten och bara myser. Det är ren lyx och jag blir varm och kärleksfylld.


Ibland kommer det andliga budskap, men långt ifrån alltid. Härom veckan kom en blå ljuskropp till mig, med ett besked till min vän. I samma stund, hade hon på sitt håll sett en blå boll, sväva i ögonvrån. Beskedet som kom till mig att förmedla... om det visste jag inget, men... det var ett klockrent budskap... och jag tycker det är så fantastiskt! Vi har skydd och stöd att tillgå, bara vi öppnar upp för möjligheten.


Livets alla dimensioner...

Det är fantastiskt och gör mig lycklig!  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post21

Stä' blo' 2

Hands-on healingPosted by Fylgja Sun, May 22, 2011 09:33:18
Så har det hänt igen: Jag har skapat förutsättningar för att stanna en hormonell blödning.

Det är väldigt intressant det här. En kvinna som haft ett halvårs besvär med stadigvarande hormonella blödningar fick under två veckor, 3 omgångar handpåläggning med intentionen att balansera ryggen i allmänhet, men bäckenområdet i synnerhet. En och en halv vecka senare meddelar hon, att blödningen stannat upp.

Det här är lika fascinerande för mig, som för klienten. Jag har inga förutfattade meningar om att jag ska lyckas och jag lovar ingenting. Och så funkar det! Fantastiskt!

Vetenskapskvinnan i mig, får lust att starta en undersökning och verkligen gå till botten med hur det ser ut statistiskt, men livsnjuterskan i mig gör inte det. Livsnjuterskan i mig väljer att ta en till kopp starkt kaffe, knapra på en bit mörk choklad och läsa en god bok.

Och ge lite mer healing.

smiley

  • Comments(0)//blogg.fylgja.net/#post10

Stä' blo'

Hands-on healingPosted by Fylgja Fri, April 15, 2011 18:38:58
När jag var liten, fanns det en gubbe i byn, som kunde stä' blo', som vi sa. Det kanske heter stävja blod, eller stoppa blod. Men det var vedertaget uttryck: Stä blo. Det kändes väldigt märkligt och mystiskt och man hörde om gåvor som gavs vidare till nästa generation, med mycket hemlighetsmakeri. Det fanns ramsor som hörde till. Då tänkte vi på trolldom och sånt, men idag hör man att ramsorna ofta är böner.

Jag har aldrig trott att jag skulle kunna stävja blod, men vid ett tillfälle när jag gav healing till en person, som hade kraftiga hormonella blödningar, stoppade dom upp. Ett halvt års blödande var slut dagen där på. Hade jag stävjat blödningen? Varför inte tro att det var möjligt?

I takt med att min erfarenhet av healing ökar och åren går, litar jag mer och mer på att det fungerar och jag har nu kommit till punkten, då det känns plågsamt att inte få hjälpa till. Men alla vill inte ha sån hjälp och i vissa sammanhang är det förbjudet.

Jag jobbar på en skola och ser daglig näsblod hos en 9-årig flicka. Det är blodspår på golvet och fetvadden tar slut titt som tätt. Jag KÄNNER att jag skulle kunna lindra, men... jag kan inte. Får inte. Förstår allt det där, men det känns. Och jag skulle också vilja testa min förmåga. Kan jag stoppa blod?

Du kan väl göra det ändå, sa nån. Skicka lite healing på distans. Men se det gör jag inte, för det tycker jag är oetiskt och banne den som skickar till mig och jag inte bett om det. Personlig integritet! Så jag får snällt titta på och notera blodspåren.

Kanske något som är bra för mig att öva på?

Eller kanske jag helt enkelt, bara ska känna kallet...?

Det gör jag! smiley

  • Comments(3)//blogg.fylgja.net/#post4